Music

Shatta Wale – Can You (Prod. By Da Maker)

Shatta Wale - Can You

Shatta Wale Can You Mp3 Download. Ghanaian dancehall genius, Shatta Wale unfold this brand new song he called “Can You” which was produced by Da Maker, a self-produced jamming tune. Can You by Shatta Wale.

Kindly Listen up and download this mp3 Ghana song below and share.

ALSO OUTDopeNation – Body Ft Lil Win x Kalybos x Bismark The Joke

Shatta Wale – Can You | Afromusik.com [Download]

DOWNLOAD MORE MP3:

Pope Skinny – Hmmm(Opens in a new browser tab)Copy linkShatta Wale – BlackBoard (Samini Diss)(Opens in a new browser tab)Copy linkKweysi Swat – Until Then (Prod. By Eriz Beatz)(Opens in a new browser tab)Copy linkShatta Wale – Your Life (Prod. by BeatzBoy)(Opens in a new browser tab)Copy linkMedikal – El Chairmano Ft Shatta Wale (Prod. By Unklebeatz)(Opens in a new browser tab)Copy linkShatta Wale – Who Miss Me (Prod. By Beatz Vampire)(Opens in a new browser tab)Copy linkShatta Wale – We Taya (Prod. By Beatz Vampire)(Opens in a new browser tab)Copy linkOpanka – Cheley (Prod. By Ephraim)(Opens in a new browser tab)Copy linkGuru – Oyiwa (Prod. By Mr. Hanson)(Opens in a new browser tab)Copy linkShatta Wale – Kill ‘Em (Prod. By Gigz)

BY DJ IYKE

CEO Of Afro Media | Radio Dj | 2018 Foklex Media Awards Best DJ Of The Year (Eastern Region) Nominee | ERMEA 2018 Promoter Of The Year Nominee | Music Promoter Contact: [email protected] WhatsApp: +971 502371297 Call: +233 242803771

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
×